Over ons

Over ons

Dit is Zaynex.

Raisa, de oprichter van Zaynex logistics, heeft al jarenlange ervaring in de logistiek. Zelf is ze begonnen als bedrijfsleidster bij een internationale groothandel. Daarnaast is ze werkzaam geweest als transportplanner bij een internationaal wegtransportbedrijf en is ze expediteur geweest bij een transportbedrijf. Ervaring in veel kanten van het vak is dus aanwezig.

Door deze ervaring weet Raisa hoe ze met klanten om moet gaan en hoe ze het best het transport kan plannen bij de meest betrouwbare partners.

”Doordat ik zelf klant ben geweest bij een expediteur, weet ik hoe ik mijn klanten moet benaderen voor de beste service.”

Onze kernwaarden

Persoonlijk en betrouwbaar.

Hierboven wordt het ook al even vernoemd. Door de vele ervaring in de logistiek heeft Raisa een groot netwerk opgebouwd. Dankzij dit netwerk kan Zaynex logistics niet alleen de meest betrouwbare partners aanbieden, maar ook de meest scherpe transporttarieven. Doordat het transport bijna altijd kan worden getraceerd, kunt u op de hoogte worden gehouden van de laatste status van uw transport.

Raisa werkt met haar klanten alsof ze een eigen transportafdeling hebben binnen het bedrijf. Er wordt zo snel en persoonlijk mogelijk gereageerd op aanvragen en er wordt voor alles een oplossing gezocht!