Zeevracht

Onze dienstverlening

Transport
over het water

FEEDBACK

Service

Wij kennen het belang van goede service. Zo regelen wij alles van A tot Z voor u, vanaf het inladen van de container tot het uitladen van de container op bestemming.​

MAP

Efficiënt

Transporteren via de zee is erg efficiënt. Het transport gaat via containers die ongeopend blijven tot het moment dat ze op de afgesproken bestemming zijn.​

INSURANCE

Betrouwbaar

De grote voordelen van zeevracht zijn lagere algemene vervoerskosten, betrouwbare aankomst- en vertrektijden, hoge transportvolumes en langere trajecten.

Wat u kunt verwachten

Transporteren over de zee is vaak een goede optie als u veel in één keer wilt gaan vervoeren. U kunt namelijk zoveel containers inladen als u wilt en vervoeren op een vrachtschip. Wel moet u er rekening mee houden dat er wat tijd in gaat zitten. De gemiddelde levertijd van zeevracht is een maand.

Daarnaast is het efficiënt, niet omdat u veel kunt vervoeren op dezelfde boot, maar ook door de containers. De containers worden namelijk ingeladen, blijven de hele reis dicht en worden op bestemming pas weer uitgeladen.

Zeevracht kan op vele manieren. Of het nou hele containers zijn of alleen een pallet, wij verzorgen u van transport op maat!